"Marketing-ul este peste tot si totul este marketing. Tu esti marketing, eu sunt marketing, iar astazi, cand ai cumparat paine, ai facut marketing..."

miercuri, 7 noiembrie 2007

bloguri de marketing

Dupa intense cautari de ceva literatura de specialitate, printre previziuni si planuri de campanie 2008, am gasit cateva bloguri interesante. Oferta este generoasa, Romania nu duce dor de specialisti iar informatiile sunt care mai de care mai pestrite:

Dragos Dehelean
Director General al Selenis - agentie de consultanta in comunicare, specializata in folosirea mediului online - membru fondator si Presedinte al Asociatiei de Comunicare Ethos.
Intra pe Blogul lui Dragos Dehelean

Stefan Liute
Director General al Agentiei de Branding GRAPEFRUIT.
Intra pe Blogul lui Stefan Liute

Radu Ionescu
Un antreprenor cu experienta in marketing si vanzari, intr-un blog despre marketing, strategie si viata
Intra pe Blogul lui Radu Ionescu

Claudiu Gamulescu
Nu Este Tocmai un Blog, mai mult un sit de resurse de marketing on-line. Claudiu este unul dintre cei mai importanti specialisti romani in comunicare pe web.
Intra pe blogul lui Claudiu Gamulescu

Nicolae Naumof
Specialist in Marketing prin Targuri si Expozitii (tradeshow marketing), Nicolae scrie pe blog despre marketing si nu doar despre tradeshow marketing.
Intra pe Blogul lui Nicolae Naumof

Cristian Manafu
Actualmente Consultant independent, Cristian Manafu a fost redactor sef - revista Biz si apoi redactor sef - revista Campaign.
Intra pe blogul lui Cristian Manafu

Antonio Eram
Pe Scurt despre Antonio Eram: Managing Director - NETOPIA System, Strategy Consultant - DotCommerce Romania, Manager - Product Manager - myX and Consumer Services Connex (Vodafone Romania), Managing Partner - 1Sound.com, Marketing Director - Xenet Corp.
Intra pe Blogul lui Antonio Eram

Tereza Valcan
Corporate Affairs Manager la COSMOTE, peste 7 ani in PR (Romania si SUA).
Intra pe Blogul Terezei Valcan

Madalin Matica
Madalin este un puternic promotor al marketingului on-line si al comertului electronic. Are si de ce... e Implicat in DotCommerce.
Intra pe Blogul lui Madalin Matica
Razvan Matasel
Razvan Matasel este Deputy Managing Director& Head of Planning - Leo Burnett, Peste 7 ani de planning cu Leo Burnett si Scala Thompson, Cadru didactic asociat la Masterul de Publicitate si Reclama din cadrul SNSPA, Membru in juriu la Effie Romania si Euro Effie
Intra pe Blogul lui Razvan Matasel

Niciun comentariu: