"Marketing-ul este peste tot si totul este marketing. Tu esti marketing, eu sunt marketing, iar astazi, cand ai cumparat paine, ai facut marketing..."

joi, 29 noiembrie 2007

Site-uri matrimoniale, util de marketing personal

Un fel de marketing personal este sa te vinzi pe net, pe site-uri matrimoniale; oferta e mare (145.550.000 Google results) iar succesul aproape garantat...pana la infruntarea realitatii :))
“Nelutu78, 1,85m, 73kg, fecioara, Hunedoara, Romania: Educat, manierat, prea bun pentru lumea in care traim”
“Sonomagico, 1,83m, 78kg, Firenze, Italia, – Sono dolce, sensibilo, premuroso, sincere; iubeste femei romanesca”

Cele mai frumoase cuvinte, cele mai frumoase idei, cele mai frumoase poze, toti au numai calitati. Site-urile de relatii online functioneaza pe principiile e-bay.com: unii vand, altii cumpara. O relatie pe internet e perfecta, cu ambalaj impecabil, de ce sa te complici cu realitatea?
Nimeni nu va spune: “Hi, sunt un pervers, urat si plin de cosuri si nimeni nu ma vrea in realitate, asa ca incerc si aici”.
Dar pana la urma, fiecare are libertatea de a se promova , de a se brand-ui si de a-si face...marketing personal, asa cum fiecare intelege acest termen.

Pentru amatori: http://www.sentimente.ro/; http://www.noi2.ro/; http://www.ecupidon.ro/; http://www.matrimoniale-romantic.ro/; http://www.matrimoniale3x.ro/ etc., etc., etc.....

Niciun comentariu: